Vieläkin muistan sinut, kuvajaisena sydämeni peilissä
Yötaivaalla galaksien äärettömyys
Meidän kohtalomme tähtiin kirjoitettu, niin toivoin
Olisinpa ollut yhtä paljon sinulle, kuin sinä olit minulle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kauniin herkkä on runosi.
Sivut