Se tuntuu niin loputtomalta
niin oudolta
mitä olenkaan viime
vuodet tehnyt
ollut ja elänyt sinun
kanssa
miten täytän sen
tyhjyyden joka
jälkeesi jää
miten osaan
olla yksin
Selite:
Vaikeaa on elää parisuhteessa, joka hajoaa joka kerta riidassa palasiksi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Narsistista vaan on pakko erota! Ei ne muuten opi. Sinäkin tulet onnellisemmaksi!
Toivottavasti vielä elät... ja saan toivottaa
Hauskaa synttäriä!!
Narsistista vaan on pakko erota! Ei ne muuten opi. Sinäkin tulet onnellisemmaksi!
Toivottavasti vielä elät... ja saan toivottaa
Hauskaa synttäriä!!