Tiedän kuinka rakastat
mutta itse en uskalla
en vain voi antaa elämän
viedä ja muodostaa
siteensä sinuun
en halua
menneisyyttäsi
se on liian vaikea
minun mukana kantaa
mieleni tekisi itkeä
huutaa
minulla on kaikki
onnenavaimet käsissä
enkä vain pysty
Selite:
siinä se
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
koskettavasti kirjoitettu, kaunis.
Kaunista ja herkkää..ja niin tuttua.