Valuvirhe

Runoilija Moarer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus palaa ikuisesti, tai ei koskaan.
 

Lasivillaisia totuuksia
arjen kulisseissa;
heimoveljiä ei enää ole.

On vain julmuuksia ilman katumusta,
epäonnen täydeltä elämätöntä elämää.

Rakkaus palaa ikuisesti,

tai ei koskaan.

Selite: 
tervetullut en ole..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot