Antiluuppi

Runoilija Moarer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus palaa ikuisesti, tai ei koskaan.
 

Joskus kun muistan palella,
niin että jääpuikot kiertyvät sisään,
niin että hengitysten välinen rytmi katoaa:
raukean ajan saaton tuomaan typeryyteen,
niistä hetkistä, jotka olisin voinut elää toisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot