Turhuudesta tähtien tomujen
päälle.
Silmieni takana
puolet eilisestä.
En löytänyt
parempaa puolta
itsestäni.
Halusit olla jotain
hienompaa..
Hienointa hiekkaa
rannalta helvetin.
Kuvittelenko,
kysyisinkö.
Olisinko rubiini
kirkkain kruunussasi..
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi