Kirjoitan,
kirjoitan sen ylös.
Hetki,
hetki sinun sanoista.
Vien,
vien jonnekkin muualle.
Etsin,
etsin, mutta en löydä.
Jään.
Jäänkö vai jatkanko matkaani.
Päätös,
päätös on sinun.
Pelkään,
pelkäänkin jotain aivan muuta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi