Kyyneleiden seasta
piikkejä voimasanojen.
Et halua ymmärtää.
Arvaa olenko yhtään
iloinen.
Iskisinkö tajuntaan,
niin lujaa
että menee perille..
Miten,
miten sen teen.
Vakuutan pienille kasvoille..
En itsekkään
tulisi lähelle valheen.
Kiitos.
Nyt tiedän.
Olen viisaampi.
Muistan olla kääntämättä
poskeani..
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi