Pala menneisyydestä,
katselee ikkunan takana.
Ole tässä minulle
se,
joka pitää minut kasassa.
Hajota sitten
kun on sen aika.
En hallitse itseäni.
Tee minusta paketti
ja vie vihamiehilleni.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi