Että tuntisin sinut

Runoilija Mermaids don't do homework

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.2.2017
Viimeksi paikalla: 11.9.2021 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.7.1993

 



tuoksullasi huumattu
vietelty
raadeltu
riisuttu
suudeltu
omistettu
hymyysi palannut




ja kaipaan,

         että tuntisin sinut ihollani jälleen
Selite: 
Inspiraationa Toni Wirtasen versio merkitystä miehestä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno rakkausruno

pidin
Voi kiitos :>
Pysähdyttävä totuus.
Hyvän inspiraation todellakin olet saanut ;)
Joskus kokee elämyksen, että iho on sydämen kosketus pinta. Kaiken se antaa kaiken se saa kaikki on täydellistä, jota ei millään kannata antaa pois. 
Hyvä runo.
 

Käyttäjän kaikki runot