ja sinä kesänä meistä tuli ne

Runoilija Mermaids don't do homework

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.2.2017
Viimeksi paikalla: 11.9.2021 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.7.1993

 

veit minua paikkoihin, joista minulla ei ollut hajuakaan
katselimme taivaalle keskellä autotietä
kiedoit ajatuksesi ympärilleni, kuin olisin ainoa
 
kerroit minulle maailmasta:
kuten sormenjäljet, jokaisen ihmisen kielen jälki on erilainen
Hymyilin.
 
johdatit minut harhaan ja totesit:
katkaravun sydän sijaitsee sen päässä.
 
olin valmis kääntämään universumin ympäri löytääkseni sinut
tasapainoilit sen reunalla
 
kylmänä kesäyönä
metrossa tuoksui nahkatakkisi
ja
kerroit minulle, että kirahvit pystyvät nuolemaan omia korviaan
Uskoin sinua, ja uskon edelleen.
 
 
Onneksi tiedän nyt myös, että nenäsi voi muistaa yli 50 000
    eri
    hajua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, tietoisuus kannattaa olla usein hyvin realistinen.
Tuli mieleen Anssi Kelan Levotontyttö. Nuoruuden makua runossasi.
Onko tahallista vai tahatonta, että pitkien lauseiden sanat jää kesken?
Levotontyttö onkin ollut tässä inspiraationa, mutta Sannin esittämänä. :>

Luulen, että muotoilu jättää sanat kesken. Mulla näkyy kyllä lauseen loputkin :>
 

Käyttäjän kaikki runot