Jano

Runoilija Raaajaaa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.12.2016
Viimeksi paikalla: 24.11.2023 21:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kunpa en muistais
niin tää olisi paljon helpompaa

En tietäis
mikä helpotus
siitä tulee

Kunpa en janoais sitä
tunnetta
joka sen jälkeen
seuraa

Kunpa kaikki
olis niin
hyvin
ettei tarvitsis
edes harkita
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, alkoholia ei pidä juoda liikaa, missään tilanteessa.
Totta, sopiihan tämä siihenkin :)
 

Käyttäjän kaikki runot