Kaipuu

Runoilija Raaajaaa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.12.2016
Viimeksi paikalla: 24.11.2023 21:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tulet mieleen iltaisin
ja silloin näen unia
sinusta

Unissa suutelemme
ja kosketamme

Hereillä hymyilemme
ja katsomme toisiamme
kuin lukisimme 
toistemme ajatukset
ne kielletyt

Toivotkohan sinäkin
että unet olisivat totta?

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot