Punaviini

Runoilija Raaajaaa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.12.2016
Viimeksi paikalla: 24.11.2023 21:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Join eilen sitä viiniä
josta sinäkin
silloin
pidit
kun nähtiin 
ensimmäisen kerran

Se on punaista
ja yleensä en pidä niistä
mutta sinua varten
mitä vain

Tai ainakin
punaviiniä

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot