Hengitys suutasi vasten
suudelmat kyljessäni
kädet selässäni
ja selässäsi
Hengityksen tasaantuessa
suudelmat kyljessäni
kädet selässäni
ja selässäsi
Hengityksen tasaantuessa
ollaan aivan hiljaa
kuunnellaan
kuunnellaan
Selite:
rakkaus
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit