Tähtien takana

Runoilija 0446e5be18f8302824fabd0eac5bf9e9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2016
Viimeksi paikalla: 10.8.2018 11:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.4.2024

Ihan vasta aloittanut kirjoittelun...Se on ollut monesti mielessä, isäni haaveili kirjoittamisesta ja kirjoitteli itselleen. Se jäi minullekin mieleen hyvänä.
Minulle merkitsee kovasti sanavalinnat, rytmi ja niiden myötä tunnelma tekstissä. Olen semmonen herkkä tulkitsija, ehkä liiankin herkkää.
Yritän rohkeasti uskaltaa julkasta omia juttuja. Ei meinaa usko osaamiseen riittää. Ehkä vaan epävarmuus tulee tässäkin...

Hyvää kirjoittelua kaikille : )
 

Se kumpusi uskosta,
Sen piti päättyä toivoon.

Talvi voiman vahvisti,
kevät kuitenkin vei mennessään uhon, sulattaen sen kevätpuron vietäväksi.

Kesä lohdutti, kannatteli horjuvaa.

Syksy sateellaan sinetöi.

Murheinen talvi tainnutti.

Kevät otti jalkoihin jääneen.
Vesi hukutti uskon ja toivon menettäen.

Tähtien takana, vailla huolen häivää.
Rakkaudella rauhaa Sinulle toivotan.

Katselen taivaalle ja minä hymyilen Sinulle.
 
Selite: 
Menetin veljeni, kaksisuuntainen mieliala....tekstissä veljen viimeinen vuosi...me läheiset uskottiin, että selviytyisi jälleen, mutta nyt ei enää jaksanutkaan...Se on niin raju sairaus, ei kai voi vaatia vuosikymmeniä jaksaa meidän muiden vuoksi. Hän on edelleen mun veli :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Minäkin menetin veljeni kaksi ja puoli vuotta sitten. Hänellä oli skitsofrenia.
Oi, minä olen pahoillani...julkaisin ja selitin, kun näistä sairauksista rohkeammin puhuttu..seurasin niin läheltä vuosia...teksti oli todellinen aikajana tapahtumalle..
Kiitos osanotosta. Hyvä, kun käytetään sairauksien oikeita nimiä.
Herkkä, haikean kaunis runo... hyvä.
Kiitos Sinullekin!
Kaunis koskettava on tämä runosi. 
Kiitos Sinulle - sisarussuhden on pitkä - teksti vaan tuli kerralla, kun alkoi jälleen muistella yhteistä jaksoa elämässä.
Liikuttavan kaunista,pidän.
Kiitos Sinulle...helppo oli kirjottaa, kun vahva oma tunne laittoi kirjottaa..
Koskettava ja surullinen runo! Vetää sanattomaksi! Taitavasti valitut sanat ja uskon, että ne ovat juuri oikeat sanat tähän runoon.
Kiitos Sinulle! Luen aina ääneen tekstiä, ennenkuin uskallan miettiä julkaisua...kyllä minä itsekkin silmät täynnä kyyneliä luin sitä...Aattelin, että kyllä voi julkaista... ja tosiaan se meni juuri noin..
Rehellinen tunne välittyy vahvasti runostasi! Todennäköisesti juuri ne tekstit puhuttelevat lukijaakin eniten, joiden julkaisua arastelee tai jotka ovat "pelottavan omakohtaisia". Voimia!
Kiitos taas...ihan samaa mieltä Sinun kaa...tunne tekee tekstin...ja se tunteen tulkitseminen tässä hienointa..sanavalinnat, rytmi...
Osanottoni...voin samaistua.
vilpittömin tuntein
läheisin ajatuksin runosi avaa
hetkien muistoja, kipeyden tuntoja
 
Kiitos Sinulle, juuri noin...
 

Käyttäjän kaikki runot