Taitaa taas sataa

Runoilija 0446e5be18f8302824fabd0eac5bf9e9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2016
Viimeksi paikalla: 10.8.2018 11:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.2024

Ihan vasta aloittanut kirjoittelun...Se on ollut monesti mielessä, isäni haaveili kirjoittamisesta ja kirjoitteli itselleen. Se jäi minullekin mieleen hyvänä.
Minulle merkitsee kovasti sanavalinnat, rytmi ja niiden myötä tunnelma tekstissä. Olen semmonen herkkä tulkitsija, ehkä liiankin herkkää.
Yritän rohkeasti uskaltaa julkasta omia juttuja. Ei meinaa usko osaamiseen riittää. Ehkä vaan epävarmuus tulee tässäkin...

Hyvää kirjoittelua kaikille : )
 
Muistelen, kun tulevaa ei tiedä.
Haaveilen, kun todellisuus ei palkitse.
Toivon, jos usko ei riitä.

Unohtaminen on vaativaa.
Salaaminen poistaa rehellisyyden.

Kun rakkaus ei saavuta ja etäisyys on este.

Kuiske on kuin pieni onnellinen hetki.
Kurotan siihen, jotta yltäisin.

Mutta kun sinä huudat, niin pilvet tuo sateen.
Ja minua ei kukaan suutele sateella.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieman suruisa on sointi sanoissasi, hyvä runo
No niin, joskus ilonenkaan ei jaksa aina hymyillä...kun toinen on aina vaan vahvempi...
Mutta kiitos taas Sinulle Anjuska : )
Alakuloisuudesta huolimatta löytyy jopa runossasi eräänlaisia elämän ohjenuoria ihan käytännössäkin. Eniten runossasi ehkä viehättää ensilukemalta tuo viimeinen runonsäie... runollisen koskettavaa : Kirjoita ihmeessä lisää !
Kiitos : ) Minulle tekstin loppuun tulee monesti jotain isompaa ajatusta...niinku loppuhuipennus! Syy ja seuraus tässä...
Vaikuttava, taidokas ja hyvin tunnepitoinen runo!
Kiitos Sinulle : ) Minulla on vähän haaste salata tuntoja teksteihin, mutta mitäpä sitten..
Ei pidäkään salata. Vaikka itsekin verhoan usein asioita, niin tunne on juuri se, miksi kirjoitan.
Haikeaa positiivisuuta,kaunis,pidän.
Kiitos Sinulle palautteestasi!
Herkkää ja hienovaraista kaipuuta. Hyvä runo.
Kiitos Sinulle :)
Tässä runossa on paljon ajatusta, sitä on luettava uudelleen ja uudelleen. Ja hieno, suorastaan yllättävä loppu! Pidän.
Kiiitos kovasti palautteestasi....ja kun vielä analyysi tekstistä, minulle sääkin on tunne...olen kyllä onnekas näistä kaikkien palautteista :)
 

Käyttäjän kaikki runot