Huomenna on mun päivä

Runoilija 0446e5be18f8302824fabd0eac5bf9e9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2016
Viimeksi paikalla: 10.8.2018 11:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.4.2024

Ihan vasta aloittanut kirjoittelun...Se on ollut monesti mielessä, isäni haaveili kirjoittamisesta ja kirjoitteli itselleen. Se jäi minullekin mieleen hyvänä.
Minulle merkitsee kovasti sanavalinnat, rytmi ja niiden myötä tunnelma tekstissä. Olen semmonen herkkä tulkitsija, ehkä liiankin herkkää.
Yritän rohkeasti uskaltaa julkasta omia juttuja. Ei meinaa usko osaamiseen riittää. Ehkä vaan epävarmuus tulee tässäkin...

Hyvää kirjoittelua kaikille : )
 
Sinä seisot edessäni.
Sinä juttelet minulle.

En kuule sanojasi,
vaikka kuuntelen.
Puhut  taas paljon, pitkään, isolla äänellä.

Tekisi mieli sulkea silmät.
Se on helpompaa, kuin avata ne.

Laittasin vaan ne nopeasti kiinni, ja antaisin mennä.
Hetkeksi huitelisin mukavimpiin maisemiin.
Hetkeksi omalle mukavuusalueelle.

Huomenna ainakin, monta kertaa...: )


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tärkeä kuin hyvä sana/-tunne ... omalle mukavuusalueelle Huomenna on "meidän" päivä tehdä se näköiseksemme !
Joskus ei vaan ei haluaisi nähdä,kuulla ... olla vain ns.omalla alueella.
Kiitos taas...tuo laadittu vahän huumorillakin - kun aina ei vaan jaksa sitä toisen höpöttämistä, turhantärkeilyä koko ajan : )
Melko tuttua tuo alku ja juu simmut vaan kiinni, hyvä runo
Eikö : ) Turhaa tärkeilyä, jota ei aina vaan jaksais kuunnella - löin tuossa leikiksi ja huitelen omiin tunnelmiin tänään...
Vielä parempi, jos voi poistua paikalta :D Hyvä runo.
Antaa palaa! Vaikka joka päivä, ilta ja yö, jos siltä tuntuu ;)
Niin minustakin - Kiitos Sinulle
Tästä nousee monia ajatuksia. Ensinnäkin, että onko kyseessä rasittava ihmisuhde ja miksi pitää kuunnella moista. Vai tuntuuko, että omat jutut ovat tärkeämpiä kuin tuon toisen. Missä on suhteen tasavertaisuus? Itsekin olen joskus tuollaisessa tilanteessa ja kärsivällisyyttä vaaditaan. Missä on tasaiset pelimerkit? Näitä mietin, joten kosketti. 
Sinun ajatukset tekstistäni niin oikeat. Toisen jutut ja niiden esiintuonti on aina enemmän. Se on haastavaa ja juuri suhteen tasavertaisuus kovilla. Voi että, kun asioita voisi helpommin muuttaa... Kiitos Sinulle taas : )
Joskus tarttee ääntä korottaa. Toisinaan myös hissukkana mietiskellä
Juuri näin - kiitos!
runosi ottaa oman tilansa
ei pönötä eikä tärkeyttään pönötä
tarkoin tunteella oivaltaa
elämä on suurta pintaporinaa
- silti sosiaalisuus on rikkautemme kauhoja
yksinäisyys on kuin puhuisi puille suu täynnä jauhoja
 
Kiitos - upeasti muotoilit kommenttisi minulle : ) Niin tottakin...
Toivottavasti joka päivä voi olla meidän jokaisen päivä.
Noin toivotaan - Kiitos Sinulle, taas : )
 

Käyttäjän kaikki runot