Miksi kalan väri on punainen

Runoilija Tangeriini

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.9.2016
Viimeksi paikalla: 22.4.2018 1:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
Puhutaanko siitä miten kivet värähtelee
siitä miten pingviinit lämmittelee
miksi kalan väri on punainen

Kerro minulle kuinka linnut tekevät sen
kuinka kesytit oravanpoikasen
missä sinulla on kutiava kohta

Jutellaan vaan kunnes aika on ajatonta
kun olet kertonut jännittäviä tarinoita
annan sinulle uuden aiheen

Suudelma
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suudelmasta varmasti saa aikaan paljon erilaisia tarinoita.
 

Käyttäjän kaikki runot