Laiturilta

Runoilija Tangeriini

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.9.2016
Viimeksi paikalla: 22.4.2018 1:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
Eräänä päivänä mieli oli tyynempi merta 
Ja laituri oli lämmin ja keinuva
Laiskan ajatus heitti yli horisontin
Sinne hahmotteli kaltaisensa uneksijan

Ja siellä horisontin silmänkantamattomuuksissa, viileällä portaalla
Joku koppasi kiinni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. :)
 

Käyttäjän kaikki runot