Humalainen mies

Runoilija Tangeriini

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.9.2016
Viimeksi paikalla: 22.4.2018 1:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä Mies
Sinä olet kännissä
Pyhä Runeberg, Mozart ja Icaros
Loputon monologi
Ei johda mihinkään eikä mistään johdu

Tänään olet ehkä hauskin jätkä
Mutta huomenna
Huomenna leikit loppuu, hymyt hyytyy
Rikkaus vedellyt taskut tyhjilleen
Pönttöjoikun MM
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielestäni Jouluun ei kuulu kännääminen ollenkaan. 
Samaa mieltä.
 

Käyttäjän kaikki runot