Vetovoiman laista

Runoilija Tangeriini

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.9.2016
Viimeksi paikalla: 22.4.2018 1:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
Kun sanoo elämälle hymyillen;
"tee minulle mitä ikinä tahdot", se voi yllättää
Ei minulle, joka luulen olevani,
vaan sille kuka todella olen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin viisasta ajattelua. Elämä osaa aina yllättää.
 

Käyttäjän kaikki runot