Niin turhaa

Runoilija Kuuprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2002
Viimeksi paikalla: 14.4.2024 16:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.4.1986

 

Olen väsyttänyt itseni turhilla kyynelillä,
turhan monena yönä ole herännyt huutaen nimeäsi.
Olen tukahduttanut unelmani
ja sulkenut itseni maailmalta.

Nyt kun saisin kaiken
en osaa enää kaivata.
Kaiken kaipuuni olen sinuun tuhlannut,
turhaa kaikki
turhaa tuska ja ikävöinti.

Nyt en jaksa enää itkeä,
en kaivata,
en edes muistaa.
Ja vaikka olen jo unohtanut,
muistan silti ikuisesti.

Luottamusta ei niin vain saa takaisin,
vaikkei rakkaus koskaan kuolisi...

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun luottamus on menetetty, ei sitä todellakaan saa helposti takaisin... toivottavasti kuitenkin kyyneleesi vahvistivat sinua!

 

Käyttäjän kaikki runot