Molempiin suuntiin

Runoilija coldscars

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 3.4.2011
Viimeksi paikalla: 15.10.2024 16:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

kuuranpurema

.

minä olen olemassa juuri tässä

.
 
sinä sanot ettei aina ole junaa 
vietäväksi molempiin suuntiin
eikä minusta ole matkustajaksi
odottaa hiljaa pääteasemaa 
maisemaa näkemättä
kello 22:22 saapuu väistämättä
hampaiden välistä tunkkaista ilmaa 
en halua nähdä ketään
lasken hitaasti sataan 
väistäen vieraita katseita
Selite: 
Jotain sentään joskus
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, kun kirjoitit tämänkin runon, helppoa olla mukana.
 

Käyttäjän kaikki runot