lokki

Runoilija coldscars

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 3.4.2011
Viimeksi paikalla: 15.10.2024 16:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

kuuranpurema

.

minä olen olemassa juuri tässä

.
 
kuljen veden yli pois
unohdan hengittää
vaikka sinä muistat muistuttaa
minä soudan karkuun kaikkea
puristavaa tunnetta, happivajetta
veden pintaa täplittää
syksyn viimeiset lehdet ennen pakkasia
matalikon isoimmalla kivellä istuu lokki
kuiskaan sille tervehdyksen
ehkä salaisuuden
ja se vastaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, syksy on menossa pikkuhiljaa, talvi ehtii tulla ajallaan.
 

Käyttäjän kaikki runot