Citius, Altius, Fortius
nopeammin
muistathan kuitenkin
"ei matka tapa, vaan vauhti"
korkeammalle
maltilla siltikin
sillä tiedäthän
"kun kuuseen kurkottaa voi katajaan kapsahtaa"
voimakkaammin
muista kuitenkin ,
vaikka "luja tahto vie läpi harmaan kiven"
niin joskus se on yksinkertaisempaa vain kiertää.
Selite:
...leikittelyä sananlaskuilla.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi