Voin kuulla sen sävelet
kun katson meren sineen
kirkkaana aamuna
kun totuus ja arki
ovat vielä unten mailla
kun linnuistakin vain puolet
lentävät luokseni
juuri ne jotka eivät
röyhkeilleet iltapalaksi koko ateriaa
ne vanhat ystävät
jotka malttoivat aamuun asti
voin kuulla sen sävelet
viattomana avautuvan aamun aariat
Selite:
tää lähti siitä, kun arvostelin merenallon hieno runoa.. :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tämä tuo mieleeni illanistujaiset, viineineen, lauluineen..
kuinka ne parhaat palat kypsyvät vasta kun aamu keittää jo taikojaan..
mielenkiintoinen...monitasoinen..