Paljain jaloin
huomasin
kävellessäni
aamuisin
joskus iltaisin
öisinkin
pistelivät jalkoihin
asettivat kyseenalaiseksi
kivuttoman olotilani
euforisen entropiani
muuttivat vaivaiseksi
valitukseksi
ei onnea ilman kipua
sanoivat
nuudelit
juuri ne
joita olin vielä illalla popsinut
tonnikalan kanssa totta kai
nauttinut suurta herkkua
paljastivat viheliäisen viileytensä
piikit edellä
tietoakaan nautinnosta
kuin liekkimeri altapäin
paljaita ihosolujani vasten
pippuriset piipertäjät
elämäni epätasaisuudet
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
:), loistava runo jälleen!