Korkkasin kuoharin
sytytin sädetikun
katsoin kauas
tiesin että ensi vuosi lupaa paljon
Mutta kuinka paljon se antaa
sitä yritin tähdistä lukea
kysymällä kysyä
mutta eivät ne kertoneet
vähät välittivät
sanoivat että sittenpähän näet
Mutta eihän se niiden vika ollut
eihän tähtien tehtävä ole kertoa
ne vain tuikkivat
niin kuin mitään ei olisi tapahtunut
Mutta sinä iltana
sinä uuden vuoden yönä
siinä tuikkeessa oli jotain erilaista
Raketteja pitkin poikin
väriläiskiä vailla vertaa
Selite:
Onnekasta Uutta vuotta 2007!! :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
lämpöiset Onnittelut.. Sinulle!!!
Hieno toivotus!! =)
loistava runo tulevalle 2007 vuodelle. ^^
Upea uuden vuoden runo tämä.
väriläiskäistä vuotta Sinullekin!!