Sinä yönä tuuli huusi
oksat löivät ikkunaan
puut kokivat kuolemaa
tinjamit lensivät juurineen
kuu huusi yksinäisyyttään
pilvien kiitäessä kiireessään
-
hiljainen huokaus huulillasi
lämmin käsi kädelläni,
sydämesi syke poskeni alla
oli enemmän kuin
minä rakastan sinua
-
minä annan sen
minkä luonto menetti
otan vastaan sen mitä
luonto antoi
pidän käden kädessäsi
-sanat säästään päivään seuraavaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihana runo♥
suosikkeihin menee :)