Aamukaste

Runoilija Erasmus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2003
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 7:37

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1955

Elän Rakkaudesta elämään. Esa
 

Tunnetko aamukasteen raikkauden,
aistit sen kosteuden ihollasi.

Vartalolla helmeilevät pisarat,
hyväilevät naisellisia muotojasi.

Tulen lähelle tuoksuasi,
katselen salaperäistä hymyäsi.

Huuleni hivelee vaaleaa massuasi,
suutelen aistisi hereille.

Ole sinä aamun hehkeä orkidea,
minä kostea kastepisarasi.

Selite: 
Herkkää kesällä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

On se, herkkää :)


Aistillinen, kaunis runo.
 
Aistikasta runoutta.
Aivan Iki-Ihana runo!

Talviaika on kohta ohi,
pian kukkii sinivuokot.

Mahla alkaa juosta,
oi miten Suloisesti runoilet Kesästä, ja Rakkaudesta.
 

Käyttäjän kaikki runot