Pajunkissa tytöt,
keinuvat kevät tuulessa.
Lantion heilunta,
on kaunista katseltavaa.
Puuhkat pörröllään,
mirrit nauttivat lämmöstä.
Auringon säteet,
avaavat kissat hehkeään loistoon.
Misut kehräävät kauniisti,
lemmenkutsu kuuluu.
Hei´ herätys kollit;
nyt on kevät
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tää saa hymyn heräämään.. Upea ja hauska on runosi
Vinkeä. :)