Kevättä ilmassa

Runoilija Erasmus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2003
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 7:37

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1955

Elän Rakkaudesta elämään. Esa
 

Kevättä ilmassa,
jalat tukevasti maassa.

Auringon lämpö,
tuntuu sydämessä asti.

Pikkulinnuilla on kovasti asiaa,
ilosta laulavat.

Valon määrä melkein sokaisee,
avaan rakkauteni kevääseen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hempeän hieno runo keväälle. Tähän aikaan vuodesta noistakin ajoista saa vain haikeana haaveilla.
 

Käyttäjän kaikki runot