Kaunista

Runoilija Eija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Toivon,että voin runojeni kautta antaa teille jotakin*
Pienen palan itsestäni,elämästäni.
 

Kaikkialla
on niin kaunista
jos vain avaa silmänsä
ja katsoo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta joka sana hienossa runossasi!

Sanos muuta, vaikka elämme pimeitä kaamosaikaa, niin kauneutta on yllin kyllin.

Ihana kesäinen luonto avaa kyllä silmät näkemään ja ihailemaan.

Totta, erityisesti tänään sinulle.
ONNELLISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ!!

Juu, monesti voi kulkea sokeana kaikelle, ja menettää niin paljon kaunista...hienoa kun muistutit.

Sepä se-täytyy osata katsoa.Viisas ajatus.

toisinaan on sokea vaikka yrittääkin katsoa.
Kaunis runo =)

 

Käyttäjän kaikki runot