Talviunilla

Runoilija Eija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Toivon,että voin runojeni kautta antaa teille jotakin*
Pienen palan itsestäni,elämästäni.
 

Uinun, uinun talviunta
niinkauan kun on maas lunta.

Olen kuin karhu luolassaan,
syvästä unestaan
en herää
ennenkuin aurinko taas voimansa kerää
ja säteillänsä lämmittää
ja luonnon herättää.

Nenän päähän säde osuu
hymyyn venyy suu.
Nyt on aika nousta karhu kulta
talviunet on myös ohi multa.

Selite: 
Uinunut olen...runoilussa luova tauko.
Kategoria: 
 

Kommentit

joskus on hyvää levätä, antaa ajan kulua ja odottaa, minullakin oli kerran tuollainen aika, ollessani surun murtamana, mutta hienoa että olet *herännyt*

 

Käyttäjän kaikki runot