Ohut valojuova,
auringosta lähtenyt.
On kuin portti toisen maailman poluille.
Siellä koivut hohtaa
kirkkaampaa vihreätä
ja sininen taivas ulottuu äärettömyyksiin.
Miksi en voisi siihen uskoa
ja leijua unelmiin.
Selite:
aamuaurinko tekee maisemalle ihmeitä :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
... hirmusen kaunis...
*huokaus*
totta se kultaa maiseman joka yön jälkeen levaänneissä silmissä on usein "taivaallinen"
Unelmat kantavat....kaunis runo.