Aurinko maalaa laskeutuessaan
taivaanrantaan ohuen kultaisen viivan.
Sen yli on hyvä harjoitella
korkeushyppyä seuraavaan päivään.
Joko hypätään?...
Selite:
Mie hyppään tästä sänkyyn.Toivottavasti se kestää kun korkialta loikkaan..:)
Unimaahan viepi tie...öitä :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä pitää piakkoin sänkyyn elämänsulostuttajan viereen ponkaista.
Kiitos kommentistasi ^^
Itselläsikin on mukavia ja hyvin
sujuvia runoja. :) Pidän paljon
Ihana, toivottavasti sänkysi pysyi ehjänä --tosi mukava runo.
Tässäpä rempseä ja hyvää mieltä tuova runo!