piilossa

Runoilija evelyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kivensiruna
putosin tuvan portaiden raosta
hämärän piiloon

voikukan hahtuvana
lensin tuulen vietävänä
kauas kauas pois

vesipisarana
joen mukana virtasin
keskelle merta

ei piiloa ettet minua löytäisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulee mieleen "piilosilla leikkiminen".

Hieno runonen. :)

Ajatuksissa, muistoissa mukana, minne ikinä joudut.Kumman onni?

Joo, kyllä mie sinut etsin, vaikka kiven kolosta.

Tämä on hieno. Olen lukenut tämän ennenkin ja tykästyin... Olen kokenut tämän - tosin ehkä ajatuksen tasolla - liian usein, liian kauan.

 

Käyttäjän kaikki runot