aamussa enkelin valoa

Runoilija evelyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aamussa
enkelin valoa

kun kävelen sitä kohti
se ympäröi minut niin,
etten hetkeen näe mitään

kuitenkin
näen juuri sen mitä pitääkin
- valaistun tien, jolla välillä
tulee kannatelluksi,
rakastetuksi

Selite: 
tulla muistutetuksi
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana on runosi. Pidän hyvin paljon. :)

Onneksi näitä hetkiä on olemassa...

todella herkän kaunis runo

Adventin lähestyessä alkaa seimen kirkkaus valaista sisimmän.

 

Käyttäjän kaikki runot