menneitä

Runoilija evelyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

keväällä
maailma oli jonkin aikaa
mustavalkoinen,
vain mustaa
valkoista
ääriviivoja

mustimpina hetkinä
tunsin läsnäolosi
huolenpitosi
kätesi ympärilläni

valosi voimalla kuljin
seuraavaan päivään
ja vähitellen
aurinkoon

vain sinä jäit varjoon....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot