metsässä

Runoilija evelyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuusen siniseen hämärään
kutsuu metsätähden kirkas valo
mustikankukat huokaavat ravistellen,
pudotellen vaaleanpunaisia pukujaan
puolukka helisyttää
kellojaan

tähän hetkeen pysähdyn

Selite: 
takapihalla
Kategoria: 
 

Kommentit

Muuten oikein Hyvää Syntymäpäivää ^~^

Ihana :)
Kaunis on kuvaamasi maisema *~

Oikein kivasti kuvailet runossasi. Kesältä tuntuu. Hieno runo.Tykkäsin. Paljon onnea syntymäpäiväsi johdosta!

Ihastuin kukkien helinään. Onnellista syntymäpäivää..

Aivan ihastuttava on tämä runosi...lähes satumaisen viehkeä...Onnellista Syntymäpäivää!

kaunis kuvaus ... Hyvää Syntymäpäivää

Ihana runo!!
Hyvää syntymäpäivää Sinulle !!!!

Hyvää syntymäpäivää rakas ystäväni

Tässä runossa on kesähetken kauneus.

Ihana.

Luonto antaa paljon kauneuttaan, kun vain osaa nähdä.

Aivan ihana! Luonnonläheinen ja kaunis!:)

Todella tunnelmallinen Tuokiokuva.
Hieno hetki Pysähtyä.

Luonto on ehtymätön aiheiden aitta.
Herkkää tunnelmointia.

Luonnosta löytää paljon kauneutta, kun osaa katsella oikein... kaunis on myös runosi :)))

Erittäin onnistunut luontokuvaus! Mikä onni sinulla onkaan omistaa tuollainen takapiha, taikamaa!

Oikein Hyvää Syntymäpäivää.

Tästä ruostasi pidän todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot