Anna minulle kipu
Anna runnella
Anna sisimpäni sieluna
Tuntea riipivänä
Anna minulle kipu´
Anna viiltävänä
Anna sydämeni lävistäen
Tuntea iskuna
Anna minulle kipu
Anna ahdistuksena
Anna tukahduttaen tunteita
Tuntea kuristuksena
Anna minulle kipu
Armona, syntymänä
Uuteen, pyyteettömään uuteen
Josta nousen
Ilman syyllisyyttä, uhrausta
Minuna, ilman uutta
Särkyvää kipua
Selite:
kun kipu iskee, se säteilee elämään ilman kysymistä saako se tehdä niin
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
totta turiset:)