hiljaa huokaa
harmahtava
iän huntu
kasvoillaan
peittää virta
vierivä
kastaa sulon
suolaisaan
itketkö sa
saamatonta
haikailetko
ollutta
aika kulki
ohimennen
otti oman
antoi vieraan
kävi viereen
kysymäti
kotonsa teki
pyytämäti
Selite:
sitä pohtii elämäänsä ikääntyessä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi