Se tunne, kun tunnet itsesi yksinäiseksi, vaikka koko maailma polvistuisi edessäsi.
Kun sinulla on kaikki hyvin, mutta jostain puuttu silti pienen pieni palanen sinuudestasi.
Tunne, kun et tunne iloa, surua tai vihaa. Kun olet täysin turta.
Olet menettänyt tärkeimmän. Itsesi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi