Ollaan hetki ihan hiiren hiljaa ja katsellaan toisiamme silmiin, ei saa koskea.
Kuunellaan toistemme sydämenlyöntejä, mitä ne yrittävät kertoa.
Ne kertovat,
eletyistä elämistä
suolatuista kyynelistä
hunajaisista suudelmista
sydän puhuu....
kun vain osaat kuunnella.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oih... Ihanan Väreilevä tunne runossasi.
Kolahti, ja Upposi.
...runoarkistoni helmiin...