Eräs viisas mies minulle aikoinaan sanoi etten tiedä rakkaudesta
ja oikeasta elämästä paskaakaan.
Silloin luulin tietäväni, kesyttäneeni saharat ja valtameret.
Mutta nyt tiedän olleeni väärässä, kun katson sinuun.
Tiedän vasta nyt mitä aito rakkaus on, miten eletään täysillä.
Se on sitä kun nukahdat ja heräät se sama hymy kasvoillasi rakkaasi vierestä vuosikymmenten jälkeen.
ja tiedät olevasi turvassa,
nyt ja aina.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Parhainta rakkautta on tykätä ittestään aivan mahottomasti.
<3