en taida olla se (sun mies)

Runoilija 6136dc25ba65cb8768d74a6c1fde4b2c

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005
Viimeksi paikalla: 9.1.2018 16:55

Asuinpaikka: df6cd9ddf4e4bb5b31c231bdfdb48f27
Syntymäpäivä:
26.4.2024
Facebook:

seuraa sinä tietäsi
mille en kenkiäni solminut
seuraa täysikuutasi
äläkä pahalla muista
kun kampata yritin
miksi?
koska olit se
ja jos jotain jäi silmiini
ei ne kyyneleitä voi olla
ei sen niin pidä kulkea
että once in a lifetime?
Suosittelen:
 
mä en taida olla se
kynä terävin penaalissa
en se
joka naisia valloittaa

mun usko ei tue jeesusta
eikä ketään muutakaan
omillani olla saan

enkä tietääksein
oo lähelläkään einsteinia
enkä maata enkä
osa taivasta

olen vain suorasanainen
käsittääkseni suomalainen mies
ehdottomuudessaan ehdollinen
jolla naama suora
suurinpiirtein

en ole se unelmies
tarzan tai chuck norris
en ole ne
enkä chippendales

mun kroppa ei himoa tuota
iskämahainen olen vaan
silti hyvä luonteeltaan

olen vain suorasanainen
uskoakseni suomalainen mies
tekemisissään suurpiirteinen
jolla naama suora
suurinpiirtein

en aja bemaria, en mercedestä
otan paljon ja kuljen pyörällä
koulutukseni aika heikko vaan
olen liian tyhmä valittamaan

mä en taida olla se
kaikkein kovin jätkä sängyssä
enkä se joka
liikaa tyydyttää

en koripallomiehiä
en hakkaa hallissa lätkää
pienikokoinen olen
suussani sätkä

olen vain suorasanainen
käsittääkseni suomalainen mies
kaikessa hitusen huokaillen
vaan jolla lärvi on suora
suurinpiirtein
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan rehellinen laulu, arvostan paljon, tuli hyvä mieli <3
no onhan se kiva kuulla =D . alkoi säveliä soimaan päässä niin pakko oli jotain sanoja kehitellä ympärille..
 
 

Käyttäjän kaikki runot