ymmärrys

Runoilija 6136dc25ba65cb8768d74a6c1fde4b2c

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005
Viimeksi paikalla: 9.1.2018 16:55

Asuinpaikka: df6cd9ddf4e4bb5b31c231bdfdb48f27
Syntymäpäivä:
29.3.2024
Facebook:

seuraa sinä tietäsi
mille en kenkiäni solminut
seuraa täysikuutasi
äläkä pahalla muista
kun kampata yritin
miksi?
koska olit se
ja jos jotain jäi silmiini
ei ne kyyneleitä voi olla
ei sen niin pidä kulkea
että once in a lifetime?
Suosittelen:
 
tiedän mikä
saa mut aina avaamaan korkin
tiedän sen nyt
vahvemmin kuin koskaan

tiedän mikä
saa tarttumaan lääkkeisiin
tiedän sen että
viisitoista kesää on mennyt

huomata se mielettömyys
se joka eteenpäin ajokoiraa ajoi
se päänsisäinen kakofonia
mitään sille voinut vaan en

törmäsin siihen, kauneuteen
väitä en etten tavallaan muitakin
mutta se yks oli se
jonka vuoksi niin peruuttaa haluaisin

se jonka vuoksi
peruuttaa haluaisin

nyt tiedän mikä
sai nii pyörittää naista
tiedän nyt
ettei se maksanu vaivaa

tiedän että sinä
tuhosit suhteet alkuunsa
ja sen että
en sua koskaan luovuttanutkaa

vaa pakko väistämättömyys
elää vaikkei tahtoa
olis enää sillankaidetta
pidemmäs

törmäsin siihen kauneuteen
että valhetta kaikki muut kuitenkin
kun se yks oli se
jonka vuoksi peruuttaa haluaisin

se jonka vuoksi

tiedän mikä 
saa mut avaamaan korkin
tiedän sen 
ja se riittää



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nyt korkki kiinni ja nopeasti! Alkoholi on tuhon tie, aina!
myöhäistähän se on jos viisitoista vuotta on jo suruunsa juonut ;) 
Koskaan ei ole liian myöhäistä lopettaa (paitsi haudassa)!
tarina ei ole välttämättä minusta, eikä välttämättä alkoholista, rivien välissä on myös jotain. ehkä metaforaa jonkin verran ;)
 
ja nuorena hautaan niin jää hyvän näkönen ruumis
Ei tietenkään kerro Sinusta. Viimeinen kommenttisi on asiaton.
eräs kirjailija aikoinaan sanoi noin. 
Minkä niminen kirjailija on sanonut niin?
suora suomennos eräästä donald e. westlaken romaanista.
 
termiä on käytetty musiikissa ja kirjoissa myöhemmin aika surutta
 
Kiitos sivistävästä tiedosta.
 

Käyttäjän kaikki runot