porot ja perkeleet

Runoilija 6136dc25ba65cb8768d74a6c1fde4b2c

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005
Viimeksi paikalla: 9.1.2018 16:55

Asuinpaikka: df6cd9ddf4e4bb5b31c231bdfdb48f27
Syntymäpäivä:
28.3.2024
Facebook:

seuraa sinä tietäsi
mille en kenkiäni solminut
seuraa täysikuutasi
äläkä pahalla muista
kun kampata yritin
miksi?
koska olit se
ja jos jotain jäi silmiini
ei ne kyyneleitä voi olla
ei sen niin pidä kulkea
että once in a lifetime?
Suosittelen:
 
purkutuomion saaneissa laudoissa
poromiesten jälkeläinen istuu, niila
hileistä talvimaisemaa, katsoo kiiltävillä
reunauurteisilla, tummilla silmillään

vaimo meni vauvan tuloon, toisen
tyttären jonka vuodet vei etelään
kun sen hiihtokeskuksessa iski se
thaimies tytön respalla ollessa töissä

vanhempi konstaapelina kemijärvellä
sauhut sauvoistaan taakse kokonaan jättäneenä

eikä taitu enää isännän
ei niskat eikä nilkka
perään porojen, ei perkeleen

ei taitu enää isännän
ei mieli eikä fysiikka
perään porojen eikä perkeleen

kylänmiehille jäänee tokat ja maat
verta nielevä harmaa mies ääneen tuumaa
vielä klapia takkaan ja ryijyä hartiaan
kietoo muistelleen kulta-aikojaan

kylän päällepäsmärinä
kylän vanhimman tittelillä

eikä taitu enää isännän
ei niskat ei nilkka
perään porojen, henkilökohtaisten perkeleiden

ja jossain lie ne tytöt 
jossain lie ne tytöt
jotka raskaasti opetti
jotka nyt pöytänsä ääreen
haluaisi

ei enää, ei porot eikä perkeleet
vaan te.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämänmakuinen laulu, millä sävelellä tätä lauletaan?
jaa-a, teen yleensä sävelet ensin vaan tämä on poikkeus, en ole vielä tehnyt. suht mollivoittoista voi olla =)
 

Käyttäjän kaikki runot