kaksi partiolaista

Runoilija 6136dc25ba65cb8768d74a6c1fde4b2c

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005
Viimeksi paikalla: 9.1.2018 16:55

Asuinpaikka: df6cd9ddf4e4bb5b31c231bdfdb48f27
Syntymäpäivä:
2.5.2024
Facebook:

seuraa sinä tietäsi
mille en kenkiäni solminut
seuraa täysikuutasi
äläkä pahalla muista
kun kampata yritin
miksi?
koska olit se
ja jos jotain jäi silmiini
ei ne kyyneleitä voi olla
ei sen niin pidä kulkea
että once in a lifetime?
Suosittelen:
 
meitä lähti kaksi, partiolaista
isojen poikien leikkeihin
isojen poikien leikkeihin
isoihin maihin

kaksi neljän tuulen hattulaista
isoihin leikkeihin
isojen maihin
kännykät suojanaan

soiteltiin kun vaan velvollisuuksiltamme ehdittiin
jos ei vastaa viestiin, katkos vaan, vakuuteltiin
yhtä treeniä elettiin, aikeissa joskus myöhemmin
olla osa isompaa, päästä isoihin poikiin

vuosien saatossa kasvettiin, partion aatteiden yli
syliin kun kaatui, pienet, joskus isommatkin
kun alkoi hämäämään mieli, oikein vai väärin
jokainen teko, mieltymys, jokainen kuolema ja kärsimys

meitä lähti kaksi partiolaista
isojen poikien leikkeihin
isojen poikien leikkeihin
isoihin maihin

auttamaan meidät koulutettiin, kukaan vaan kertonut ei
että sillä voisi olla seurauksia, väärässä paikassa
turhuuksien roviolla, turhien ristitulessa
miinoja raivaamassa

itsekkyyden unohti, kodin kuusien katveesta
taakseen jätti , miehen naapurista
sen luodin kohti kulkiessa

olen kotona, hän mukana uurnassa
mietin millainen maailma
meidät sai mukaansa.

kun meitä vaan

lähti kaksi partiolaista aikanaan
kokemaan maailmaa

vain kaksi partiolaista



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, välillä kannattaa miettiä kaikenlaista <3
 

Käyttäjän kaikki runot